Kosten keuken wrappen

Geschreven door: Team Keukenwrapxl

Door middel van onze folie zorgen wij voor een nieuwe, unieke en frisse uitstraling van jouw keuken.

30 jan, 2023

Keuken wrappen wordt steeds populairder

Het wrappen van keukens is een populaire manier om de uitstraling van uw keuken te veranderen zonder dat u nieuwe keuken hoeft te kopen. Maar hoeveel kost het om uw keuken te wrappen? Hieronder vindt u een gedetailleerde uitleg van de kosten die u kunt verwachten.

Kosten van het materiaal: Het materiaal dat nodig is om uw keuken te wrappen varieert in prijs, afhankelijk van de kwaliteit en het formaat van uw keuken meubels. Er zijn veel verschillende soorten folie en vinyl beschikbaar op de markt, van goedkope folies die slechts een paar weken meegaan, tot hoogwaardige folies die jarenlang meegaan. Het materiaal dat u kiest, zal een grote impact hebben op de uiteindelijke kosten van het wrappen van uw keuken.

Wat kost een keuken wrappen?

Gemiddeld kost een rol vinyl of folie voor het wrappen van keukenmeubilair tussen de €180 en €400 Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw keuken en de hoeveelheid folie die nodig is, om ervoor te zorgen dat u voldoende materiaal heeft.

Arbeidskosten: Naast de kosten voor het materiaal, zijn er ook arbeidskosten die moeten worden meegenomen bij het bepalen van uw budget voor het wrappen van uw keuken. De arbeidskosten zullen afhangen van de grootte en complexiteit van uw keuken meubels, evenals de ervaring en het niveau van expertise van de vakman die u hiervoor inhuurt.

Wij gaan voor resultaat!

De gemiddelde arbeidskosten voor het wrappen van een keuken kunnen variëren tussen de €795 en €3500, afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw keuken meubels en de ervaring en het niveau van expertise van de vakman die u hiervoor inhuurt.

Uit onze ervaring in de praktijk blijkt vaak dat mensen het vinden meevallen. Zeker wanneer een nieuwe keuken, terwijl de huidige basis vaak nog goed is, de andere optie is. Nóg belangrijker dan de prijs, is natuurlijk het eindresultaat! En deze overtreft eigenlijk altijd de verwachtingen van mensen.

Vraag hier een offerte aan voor het wrappen van u keuken.

GERELATEERDE VERHALEN

Kosten keuken wrappen

Keuken wrappen wordt steeds populairder Het wrappen van keukens is een populaire manier om de uitstraling van uw...

  • Team Keukenwrapxl
  • januari 30, 2023

Wat is keuken wrappen

Snel en voordelig Keuken wrappen is een budgetvriendelijke manier om de uitstraling van uw keuken te veranderen zonder...

  • Team Keukenwrapxl
  • januari 30, 2023