Maak kennis met KeukenWrapXL

Bekijk hier hoe u uw keuken zelf kunt omtoveren.

Reviews

Bekijk hier onze reviews

i

Offerte Aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte

Wij zijn wij?

Een keuken is voor veel mensen de belangrijkste plek in huis. Je komt er samen met je gezin en vrienden en staat daarom ook erg centraal in een ieders leven. Wij van KeukenwrapXL vinden dan ook dat dit de gezelligheid mag uitstralen die u wenst.

Veel mensen zouden hun keuken wel willen verbouwen, maar dit brengt een hoop met zich mee, zowel, het kostenplaatje, de planning en de uiteindelijke verbouwing kunnen ervoor zorgen dat u hiertegen op ziet. Daarnaast is men vaak ook al tevreden over de apparatuur waar hun keuken over beschikt, de opstelling en het vooraanzicht van de huidige keuken. Dat snappen wij als geen ander. Slechts met een verandering van kleur kunnen wij een gloednieuwe look voor u creëren.

Allemaal voor een betaalbare prijs en de garantie dat u er tot wel 15 jaar plezier van heeft én het wrappen van uw keuken is binnen één dag gedaan. Hierdoor blijft een uitgebreide verbouwing uit en bent u voordeliger uit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan snel contact met ons op.

6 Jaar Garantie

Duurzaam

Voordelig

Binnen één Werkdag

Vanaf: €795,-

keuken wrappen voordelig

Liever uw keuken laten wrappen door een professional?

Het zelf wrappen van uw keuken kan een lonende doe-het-zelf activiteit zijn, maar het vergt geduld, nauwkeurigheid en tijd. Als u echter op zoek bent naar een perfect resultaat zonder de bijbehorende stress en leercurve, is het inhuren van een professional wellicht de beste keuze. Het inhuren van een professional biedt tal van voordelen. Van vakmanschap, tijdsefficiëntie en gemoedsrust, een professional kan ervoor zorgen dat uw keuken er prachtig uitziet en lang meegaat. Dus als u streeft naar een perfect resultaat zonder gedoe, overweeg dan om uw keuken te laten wrappen door één van onze ervaren professionals.