Terugbetalingsbeleid en Retourzendingen

Aangezien onze producten op maat worden gemaakt, is het niet mogelijk om ze te retourneren. Voor producten die niet op maat worden gesneden, zoals verkocht, geldt een bedenktijd van 14 dagen. Indien er echter sprake is van productiefouten of schade aan het materiaal die buiten uw controle vallen, verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig aan ons te melden. In dergelijke gevallen heeft u het recht om het materiaal om te ruilen. Zorg ervoor dat het materiaal in de originele staat en verpakking aan ons wordt geretourneerd.

Indien u een artikel wilt retourneren, volgt u dan deze stappen:
Stuur een e-mail naar info@keukenwrapxl.com om ons op de hoogte te stellen van uw retourzending. Vermeld hierbij het ordernummer of factuurnummer dat u per e-mail heeft ontvangen.

Zorg ervoor dat de artikelen zorgvuldig worden verpakt om beschadiging van zowel het product als de verpakking te voorkomen.

Adresseer de retourzending naar:
KeukenWrapXL
Dubelestreek 12,
9035AJ, Dronrijp
Nederland

Voeg een notitie bij met uw naam, adres en woonplaats.

Let op: Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Levering:
We streven ernaar om bestellingen binnen 2 dagen te verwerken en doen ons uiterste best om ze binnen 7 werkdagen bij jou thuis te bezorgen. Houd er rekening mee dat deze levertijden indicatief zijn en kunnen variëren. Hoewel overschrijding van de genoemde leveringstermijn geen recht geeft op schadevergoeding, heb je het recht om de bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden als de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt. Eventueel reeds geïnde bedragen zullen binnen 30 dagen na annulering worden teruggestort door keukenwrapxl.nl.

Klantenservice:
Heb je problemen met je bestelling? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoonWhatsApp of e-mail.