Garantie Informatie

Algemeen:
Als team van KeukenWrapXL, met uitgebreide ervaring in materiaal en montage, ondersteunen we volledig de verkoop van onze producten. Naast het uitvoeren van productietesten bij de leverancier om de geschiktheid en eigenschappen van de producten te beoordelen, hebben we ook zorgvuldig gekeken naar het oppervlak, de duurzaamheid, de belastbaarheid en andere kenmerken van elk product. Deze grondige evaluatie stelt ons in staat om met vertrouwen achter onze producten te staan en ze aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Garantieprocedure:
Als blijkt dat de zending niet correct is aangekomen en er aantoonbare schade is ontstaan, of als er sprake is van een productiefout in de wrapfolie en/of andere producten, verzoeken wij je vriendelijk om dit direct aan ons te melden. Voeg alsjeblieft een kopie van de orderbevestiging of factuur toe bij je klacht. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen voor een herlevering van de bestelling. Mocht het product niet meer leverbaar zijn, dan zullen wij uiteraard het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

Garantieperiode:
Voor de meeste producten geldt een duurzaamheid van minimaal 5-8 jaar. De garantieperiode wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de toepassing en verwerkingstechniek, mogelijke vervorming of spanning, en het gebruikte gereedschap.

Uitzonderingen:
Blootstelling aan direct zonlicht, UV- en infraroodstraling kan het oppervlak van verschillende producten, zoals meubels binnen en buiten het huis, beïnvloeden. Hierdoor kunnen vervorming, kleurveranderingen en andere complicaties ontstaan die niet onder de garantie vallen. Als de wrapfolie onjuist wordt gebruikt bij zelfverwerking, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Het is altijd mogelijk om vooraf advies in te winnen. Na het voltooien van de werkzaamheden wordt een factuur verstrekt die bij afronding van de werkzaamheden moet worden voldaan.

Wat valt niet onder garantie:
• Gebreken als gevolg van onjuist gebruik of verwerking van de folie vallen niet onder de garantie.
• Vanwege weersinvloeden en lichtinval kan uiteindelijk een kleurverschil ontstaan.
• Wanneer klanten ervoor kiezen om de folie zelf te verwerken zonder gebruik te maken van onze inmeet- en montageservice, bieden wij geen garantie.