DE NUMMER #1 KEUKEN WRAP EXPERT VAN NEDERLAND

hoe-werkt-keukenwrappen

KEUKEN LATEN WRAPPEN

Keuken laten wrappen door KeukenWrapXL. Jouw keuken is dé plek waar alles samenkomt en voor velen de favoriete plek in het huis. Past jouw huidige keuken niet meer bij je nieuwe interieur? Heb je een nieuw huis gekocht waarbij de kleur niet naar wens is of ben je gewoon toe aan wat nieuws? Dan is keuken wrappen de oplossing. Door onze speciaal ontwikkelde folie geef je jouw keuken een nieuw jasje. Volledig kras- en stootbestendig, perfect afgewerkt. Dat is de kwaliteit van Keuken Wrap XL.

duurzame-oplossing-keukenwrappen

VOORDELEN VAN KEUKEN LATEN WRAPPEN

Een keuken wrappen is populair, en dat is niet voor niets. Je interieur om de paar jaar vervangen is niks nieuws, maar een compleet nieuwe keuken laten bouwen? Dat is gelukkig niet meer nodig. Met keuken wrappen bespaar je zo (tien)duizenden euro’s, lekker voor je portemonnee dus! Maar er zijn nog veel meer voordelen. Wij kunnen jouw keuken er weer gloednieuw uit laten zien binnen no-time. Met de kennis van onze experts zijn we in één dag klaar en kun jij weer heerlijke gerechten op tafel zetten. We gebruiken alleen de sterkste materialen waardoor jouw keuken beter beschermd is dan bijvoorbeeld bij spuitwerk. Daarnaast kan het wrappen een meerwaarde zijn bij het verkopen van jouw woning. Met een prachtige keuken verkoop jij jouw huis nóg sneller!

duurzame-oplossing-keukenwrappen
Z

6 JAAR GARANTIE

DUURZAAM

VOORDELIG

BINNEN 1 DAG

VANAF: €795,-

waarom-kiezen-voor-keukenwrap

MOGELIJKHEDEN KEUKEN LATEN WRAPPEN

Zwart, hout of betonlook? Elk huis is anders en iedereen heeft een eigen smaak. Gelukkig kun je bij ons je keuken wrappen naar jouw wensen. Ben je op zoek naar folie met een stoere betonlook of juist een elegant patroon? Geen probleem. Een moderne inrichting? Dan past een matte look misschien wel bij jou. Matte folie weerkaatst geen licht en zorgt voor een luxe, rustige uitstraling. Ga je voor een speelse look? Dan kan het interessant zijn om te kijken naar een folie met opdruk. Een betaalbare oplossing, zonder gedoe. Binnen 1 dag transformeer je jouw keuken in een houten look of geef je de handvaten een gouden look, de mogelijkheden zijn eindeloos.

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN VAN JOUW GEWRAPTE KEUKEN?

keuken-laten-wrappen-groningen

WANNEER KUN JE EEN KEUKEN LATEN WRAPPEN?

Kan elke keuken gewrapt worden? Het antwoord is bijna altijd ja. Echter zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Kleine vlekjes of krasjes zullen geen probleem zijn, maar zitten er grote beschadigingen of barsten in je keuken? Dan kun je deze het beste eerst opvullen. Je wilt natuurlijk wel dat je keuken wrap lang meegaat. Twijfel je of jouw keuken geschikt is voor het wrappen? Wij kunnen je vrijblijvend adviseren over de juiste keuze.

keuken-laten-wrappen-groningen

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER KEUKEN WRAPPEN

HOE LANG DUURT HET OM EEN KEUKEN TE WRAPPEN?

In de meeste gevallen kunnen wij jouw keuken al in één dag afwerken. Bij grote keukens of bedrijfspanden kan het voorkomen dat dit meer tijd in beslag neemt.

HOE LANG HEB IK GARANTIE?

Wij bieden maarliefst 6 jaar garantie op onze producten.

VERKLEURT DE FOLIE DOOR HET ZONLICHT?

Nee, onze materialen verkleuren niet.

KUNNEN HETE PANNEN WORDEN GEPLAATST OP DE FOLIE?

Het is niet mogelijk om hete voorwerpen direct op de folie te plaatsen zoals hete pannen. Dan zal de folie kapotgaan.

BLIJVEN ER VINGERAFDRUKKEN ZITTEN OP DE FOLIE?

Nee, ons materiaal is van hoge kwaliteit waardoor er geen vingerafdrukken blijven zitten.

KAN DE FOLIE LOSLATEN BIJ HET SCHOONMAKEN?

Nee, je hoeft je geen zorgen dat de folie loslaat. Uiteraard raden wij wel aan om geen scherpe of harde materialen te gebruiken bij het schoonmaken.

WRAPPEN JULLIE IN HEEL NEDERLAND KEUKENS?

Ja, wij zijn door heel nederland actief. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN QUA KLEUR?

Gelukkig kun je jouw keuken wrappen in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Daarnaast kun je kiezen voor een glanzend of juist matte uitstraling. Het is zelfs mogelijk om een marmer look te creëren met ons folie.

Bekijk hier onze kleurengids.