Keuken Wrappen Kosten – Bespaar tot wel 75% op renovatie

Bekijk hier hoe u uw keuken zelf kunt omtoveren.

Reviews

Bekijk hier onze reviews

Offerte Aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Keuken Wrappen Kosten: Waarom is dit een voordelige optie?

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om je keuken een nieuwe uitstraling te geven? Overweeg dan het wrappen van je keuken! Door een dunne laag vinylfolie over de bestaande keukenkastjes en deuren aan te brengen, krijgt je keuken een hele nieuwe look zonder dat je een compleet nieuwe keuken hoeft aan te schaffen.

Maar wat kost een keuken wrappen nou eigenlijk? De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de keuken, het materiaal en de status van de keuken. Gemiddeld liggen de kosten tussen €795,- en €3500,- euro. Het wrappen van alleen de keukenkastjes is over het algemeen goedkoper dan het wrappen van de gehele keuken. Wrappen van het keukenblad is mogelijk, maar ook vaak lastig in verband met het aanbrengen van de folie rond het fornuis en de spoelbak. Daardoor kan de prijs oplopen.

VERGELEKEN MET EEN VOLLEGEDIGE KEUKENRENOVATIE, BESPAAR JE MET WRAPPEN VAN JE KEUKEN TOT WEL 75%

En niet alleen dat, het wrappen van je keuken is ook nog eens een stuk sneller en minder ingrijpend dan een complete keukenrenovatie. Bovendien zijn de resultaten van professioneel keuken wrappen vaak verbluffend! De strakke uitstraling en mooie glans zorgen voor een luxe look van jouw keuken.

Ben je geïnteresseerd in het laten wrappen van je keuken? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. Onze professionele en ervaren specialisten zorgen voor de beste resultaten, waardoor je keuken er weer als nieuw uitziet. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een snelle service.

Dus waar wacht je nog op? Bespaar tijd en geld op je keukenrenovatie en kies voor het wrappen van je keuken!

keukenwrapxl before leeuwarden
agency 911 3
keukenwrapxl after leeuwarden

Factoren die de kosten beïnvloeden

De kosten van keuken wrappen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de status van de keuken. Als de keuken in slechte staat verkeert, moeten er mogelijk reparaties worden uitgevoerd voordat de wrapfolie kan worden aangebracht, wat de kosten kan verhogen. Daarnaast speelt de grootte van de keuken een rol bij het bepalen van de kosten. Een grotere keuken betekent meer materiaal en meer arbeidsuren, wat de kosten kan verhogen.

Een andere factor die van invloed is op de prijs van keuken wrappen, is de kwaliteit van de wrapfolie. Goedkopere wrapfolies zijn mogelijk niet zo duurzaam als duurdere wrapfolies en kunnen sneller slijten, waardoor ze mogelijk sneller moeten worden vervangen. Het is dus belangrijk om de kwaliteit van de wrapfolie af te wegen tegen de kosten. KeukenWrapXL gebruikt liever een duurdere, kwalitatieve folie. Hierdoor kunnen we ook 6 jaar garantie op de folie aanbieden.

Het is belangrijk om te vermelden dat de gemiddelde kosten van keuken wrappen kunnen variëren van €795,- tot €3500,- afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Benieuwd naar welke kleuren wij hebben?

keuken laten wrappen friesland
agency 911 3
keuken laten wrappen leeuwarden

6 Jaar Garantie

Duurzaam

Voordelig

Binnen één Werkdag

Vanaf: €795,-

Keuken(kastjes) Spuiten of Wrappen?

Bij het renoveren van je keuken is het veranderen van de kleur van de keukenkastjes een populaire optie. Maar welke methode kies je: keuken spuiten of keuken wrappen? Beide methoden hebben voor- en nadelen:

Keuken wrappen is een relatief nieuwe methode waarbij een dunne laag vinylfolie over de keukenkastjes en -deuren wordt aangebracht. Het grote voordeel hiervan is dat het veel goedkoper is dan het vervangen van de kastjes. Daarnaast is het wrappen van de keukenkastjes een snelle en stofvrije methode, waardoor je keuken binnen één of twee dagen een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Bovendien is de folie makkelijk schoon te maken en is het bestand tegen vocht en warmte.

Een nadeel van het spuiten of verven van je keuken is dat het meer tijd en werk kost dan het wrappen van de keukenkastjes. Je moet namelijk de kastjes helemaal kaal schuren voordat je kunt beginnen met spuiten of verven. Daarnaast kunnen er bij het spuiten van de kastjes makkelijk beschadigingen ontstaan, waardoor je weer opnieuw moet beginnen. Ook is het spuiten van je keuken duurder dan het wrappen van je keukenkastjes.

Het verschil tussen keuken spuiten/verven en keuken wrappen is dat de laatste methode een dunne laag folie over de bestaande kastjes en deuren plakt, terwijl bij het spuiten of verven de kastjes helemaal opnieuw geverfd worden. Keuken wrappen is dus een snellere en goedkopere oplossing dan het spuiten van je keuken.

Offerte Aanvragen KeukenWrapXL

Door te kiezen voor deze optie, bespaart u niet alleen veel geld, maar ook tijd en moeite. Met een professionele keuken wrap specialist aan uw zijde, kunt u er zeker van zijn dat uw keuken er fantastisch zal uitzien en dat u jarenlang kunt genieten van een mooie en duurzame keuken. Neem daarom vandaag nog contact op met KeukenWrapXL of vraag een vrijblijvende offerte aan!

wat is keuken wrappen

Keuken Renoveren Kosten

Wanneer je overweegt om je keuken te renoveren, is het belangrijk om te weten welke opties er beschikbaar zijn en hoeveel ze kosten. Eén van de alternatieven die steeds populairder wordt, is het wrappen van je keuken. Maar wat zijn de kosten van het wrappen van je keuken en hoe verhouden ze zich tot de kosten van een complete keuken renovatie?

Over het algemeen zijn de kosten van het wrappen van een keuken aanzienlijk lager dan die van een complete keukenrenovatie. De exacte kosten variëren echter afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de keuken en de status van de keuken. Gemiddeld liggen de kosten van het wrappen van een keuken tussen de €795,- en €3000 euro.

Een complete keukenrenovatie kan daarentegen aanzienlijk duurder zijn. De kosten kunnen variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s, afhankelijk van de omvang van de renovatie en de materialen die worden gebruikt. Een volledige keukenrenovatie omvat vaak het verwijderen en vervangen van de bestaande kasten en deuren, het vervangen van het werkblad, de installatie van nieuwe apparaten en vaak ook het verplaatsen van leidingen en elektriciteit.