Groot Assortiment

Topkwaliteit

Bestel Informatie

Levertijd:
We streven ernaar om bestellingen binnen 2 dagen te verwerken en doen ons uiterste best om ze binnen 7 werkdagen bij jou thuis te bezorgen. Houd er rekening mee dat deze levertijden indicatief zijn en kunnen variëren. Hoewel overschrijding van de genoemde leveringstermijn geen recht geeft op schadevergoeding, heb je het recht om de bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden als de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt. Eventueel reeds geïnde bedragen zullen binnen 30 dagen na annulering worden teruggestort door keukenwrapxl.nl.

Verzendkosten:
Bestellingen vanaf €150,- worden GRATIS bezorgd. Voor bestellingen onder dit bedrag brengen wij een kleine order toeslag van €30,25 in rekening. Zodra de bestelling bij ons is ontvangen en verwerkt, wordt deze overgedragen aan onze bezorgpartner GLS, die verantwoordelijk is voor verdere verzending.

Levering in België:
We bezorgen ook keukenwrapfolie in België en Luxemburg zonder extra kosten.

Betaling:
Tijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar onze betaalpagina, waar je je bestelling volledig kunt afrekenen. Zodra de betaling is ontvangen, sturen we je een factuur en ontvang je een melding wanneer de folie wordt verzonden. We maken voornamelijk gebruik van GLS voor verzending. Je hebt ook de mogelijkheid om aan te geven of we je bestelling bij de buren mogen bezorgen.

Klantenservice:
Heb je problemen met je bestelling? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp of e-mail.